:D

bög


mm

hihi


skolan imorgon..:D

hejsan :D
skolan imorgon. riktigt kul faktsikt eftersom jag börjar 7 C :D bra klass och allt. :) ska inte klaga. :D sommarlovet har varit kilit förmin del. men ja idag så har jag varit i stan med emmie. det va niice, eller jaa det var ju rikgtit mysigt och roligt. sen va jag med henne igen. vi gjorde la inte så mycket och sen drog vi hem till henne på vägen hem så var vi med charlie och tobbe lite hööööh :p eller va och va vi träffade dom av en ren slup. ajusete ja kom ju med dom två i en klass. saknas bara pg så vore det perfa!:D men nej jaja. och har typ precis städat mitt rum duktig som jag är ;) haha jag skoja. nee men sätdade för att jag skulle bli dööö trött för av städning blir jag trött för det är så tråkigt -.- jag är nog inte ensam om at ttycka det. men ska ner och borstatänderna och sen så blir det sängen om jag kan sova ._.

& jag saknar frida & belllis ..

xoxo / - mumlan

:P

heej :D
ennu en gång skriver jag : ) men fortfarande tråkigt med bloggen :p ååååh jag ska fixa min header snart, ( :eller nuuuuuuuu!
jaa spelade match innan gick perfa, vann med 7 - 5 :D gjorde inte mål. men gjorde passning och så gjorde sandra mål (y)
bra det meed tycker jag. men ja imorgon så blir deT stan med emmiee :D mycket mysigt och najjsigt. haha, :) hihi ni får ha det as bra för jag ska nog lägga mig nuuu :)

xoxo / - mumlan

:)

hejhejhej. :)
vaknade klockan 9 idag , :) för jag ställde klockan och sen vid 10 så vaknade jag igen :p haha pratade i tele till 20 i 11 och sen så gick jag upp :p
 idag så haR jag inte gjort så mycket eller jo hjälpte sharre att måla nåra bräder. :D
sen stack jag ut med min älsklingslisa. mysigt, jaa så nu har jag precis ätit och ska spela match sen vid 6 :) imorgon är det sista dagen på sommaren och dååå ska jag in till stan med emmie, och frida ska nog också med:D:D:D ska bli myysigt. (:
men jaa finns nog inte så mycket att säga.. ni får ha det bäst :)

xoxo / - mumlan

springaspringaspringa...........

yoooo!:D
jag är döööötrött nu!
sharre fick med mig ut att springa. USCHUSCHUSCH! hata det. jag orkar knappt ligga ner. :p
jag orkar knappt andas såå dålig kondition har jag. men det blir la bättre sen! (:
men vi va ute och sprang i 30 - 40 min typ. ja. (: så nu har man duschat och är berädd för sängen eller vad man säger :)
men ni får ha det bra och jag saknar fortfarande bella <3 haha. :p

xoxo / - mumlan


lalalala

hej. :p klockan är 17:30 och jag har mega tråkigt. jag och sharre ska ut och springa sen (y) om vi orkar är ju frågan då. Hon är ute och hjälper pappa så hon kommer inte orka :D och jag  hatar att sitta vid datorn just nu för jag har inget att göra.. ingen skriver till mig. och lixom bloggen ska man juu bara uppdatera en två gången om dagen eller någont tror jag? haha jag vet inte men jag har inget vettigt att skriva :D men iaf jag funderar på att byta header så snart så möjligt. men jag är så dålig på ps så det blir inte bra ;s menmen jag saknar bella så otroligt mycket <3 hon är i turkland den tuuuuuurken! :D haha jag längtar tills jag träffar henne för hon är verkligen underbar och cooool :D ja, hoppas ni har det bra, för det har jag..  jusdetja jag har kommit på att jag alltid glömmer rubriken :s

xoxo / - mumlan

jag har uppdaterat igen (aa'

hej!
tog bort min bdb för det sög. trodde att jag inte skulle sakna det men det gör jag ;o sjuuuukt kilit att jag tog bort den men hade tänkt göra en ny endå. och det funkar ju självklart inte sjävla skit sida ändå! men jaa, blogg är ju inte mycket roligare precis 20 gånger tråkigare, men ändå så skriver jag? :p bara för att jag inte har ngt att göra:D men jaaaa. så äre.
kom hem nyss stått och sålt godis på sommarcupen kiiilit som fan.. men jag stog ju med louise och kicki och nåra mer så det va la okej. Frös som en stucken gris ;D och sen typ blåste allt iväg och jaa. men nu är jag iaf hemme. såå skönt (:
igår så va ju jag hos frida :D mycket längesen höhö ne men det va mysigt vi kollade på en as bra film (y) ovärklig men bra.
det känns som om ingen kollar på min blogg HaaaHaaa. :D men man får la hoppas. :D
ni får ha det as bra. skriver när skolan börjar?:p om inte innan för att jag har SÅÅÅÅ kilit när min bdb är borta :'(xoxo / - mumlan

iloveyou

bilder

jag ska kanske börja skriva lite mer sen när skolan börjar om ni bryr er. så ingen ide att kolla den nu. :D
men lägger in lite bildeeer . sen så ska jag fiXa en ny header så ni får allt på engång eller vad man sägeR;)

xoxo / - mumlan

jag saknar frida mest. jag älskar frida mest. frida betyder allt för mig.  jag kommer aldrig glömma henne.

jag har uppdaterat nu?

hej :p
har inte uppdaterat på jätte länge. kanske för att jag inte har gjort så mkt och att det är ganska kilit med blogg :p
menmen, iaf hela lovet ha varit skit gött. dock har jag varit sjuk 2 gånger på sommare. fyfan va kilit. men jag  har gjort lite kul iaf.. saknat frida en heldel kan man säga.. :( jaaaaaaaaaja, och jag saknar beeeeeella med.. : ( ungen åkte till turkland i två veckor. men hon fyller snarT så bara att säga graaaaaaaTtis i förskott gumman!
hare bra så blig jag glaD. :D

xoxo / - mumlan


fridaaaaajb.<3

RSS 2.0