feberdrömmar är goa ;)

holla!
idag var det en ledig dag :)
det behövdes verkligen! det känndes gött. och jag sov hos frida, igår till idag då. mysigt men jag hade hög feber inatt, men sov ändå gött. fast! jag hade feber dröm. drömde typ om att vi va i skolan och så typ gick vi bara runt, & hade inga lektioner, och sen ibland så kom det en giraff eller en apa eller något skumt. men jävligt coolt, så jag drömde hela natten känndes som om jag va vaken.. men men, imorgon så blir det nog ingen skola! och har prov imorgon så ska faktiskt försöka, men om jag har hög feber ska jag skita i det.. :) men jaa. Har inget roligt att skriva. :p ha det fint!

xoxo / - mumlanskolan suger apa.

heeeeej!
jag skriver aldrig länger ;o
hähä, kanske för jag har så mycket att göra '.^
men ja, skolan är helt okej faktiskt, dryga lektioner men det får man leva med!
jaja, iaf. så mår jag la sådär, känner mig sjuk & jag är depp. :p
inte kul men imorse hade jag huvudvärk så det skrek om det, men jag slängde i mig två alvedon och en annan tablett som jag inte visste va det va xd kanske inte så smart, men same shit förfan!
jaja, snart är det träning, härligt! spring i bena har jag :D sen så ska jag sova hos frida älskling. inte sovit där sen jätte länge . men nu ska jag fan ta och göra det:D eftersom det är ledigt imorgon. :)
men nu ska jag gå, och göra något kuuuuul! ha det fint!

xoxo / - mumlan


isabelle halvarsson<3

hello . (:
längesen nuu, men jaa :D helgen har varit fantastisk, :)
jag har nog inte skrattat så mycket på nä, jag vet inte så länge sen va det!
jag fick så mycket tårar i ögonen, så mycket skrattade jag höhöh, om ni bryr er?
men vafan va  ju med isabelle så det är ju inte så konstig! hon är sjukt underbar helt bäst!
och så kuuul, att vi typ har hittat tillbaka till varandra för om man tänker efter så har vi haft det jävligt roligt tillsammans, :) och jaa, men vi satt bara vi datorN och softade, lata som vi är! :D men det är ju inget fel med det.:p haha men vi dansade lite med, mohahaha ;) bara att titta på
www.isabellehalvarssonn.blogg.se så kan ni kolla :D nu är jag tråkig, men annars så just nu så mår jag la helt okej faktiskt. menmen, kunde ju varit mycket bättre. ja, men ni får ha det fintfint!

xoxo / - mumlan


jag älskar min isabelle<3

RSS 2.0