- ' (:

hejsan!
lovet är ju nästan slut eller ja igentligen är det ju slut för det är bara fredag kvar? och sen helgen är ju faktiskt en vanlig helg. och jag vill va hemma kan vi inte få en vecka till . skulle faktiskt behövas. men till dagarna.
fredag - söndag så va jag med hannah :D och lördagen va vi med pg och kevin å challe :D shit det va sjukt kul :)
sen så söndagen så stack hannah hem för jag skulle på träningen. sjukt gött att jag har fått röra på mig, för det behövs verkligen! ja så sov jag hemma, sen på måndagen - tisdagen sov jag hos bellis! åh, det va sjukt kul får jag ta och säga, speciellt på kvällen (a) Yeh ennu två lyckade dagar. så stack jag hem och sov hemma sen så mötte hannah mig i svenljunga så stack vi hem till henne från onsdag - torsdag dårå och när vi kom hem red vi! och det va sjukt kul! va ju typ 2000 månader sen jag gjorde det ;o så det va ju kul. sen idag då ( torsdag ) så stack vi till stan och det va sjukt mysigt :D och trevligt. träffa ju även hagge och alla dom :) så dom va vi med en liten stund. sen stack vi hem till mig! och vi blev så besvikna för alla är så kiliga och vill sitta hemma vid tv:N eller dator:N och vi vill lix göra ngt kul? en torsdag ska det faktiskt hända något tkr jag! men vi ladda ner en film som heter aurore! jag har aldrig gråtit så mycket till en film. kan faktiskt berätta lite kortfattat vad den handlar om :)

Det handlar om en flicka vid namn aurore. Hennes liv va helt normalt och hon bodde med sin mamma, pappa och syster fattade aldrig om hon hade ngn bror men iaf. Hennes mamma dör och hennes pappa skaffar en ny. Han blir helt inne i hennes årder och aurore blir misshandlad av sin pappa och mamma. och ja tillslut så blev det för mkt...
du berättar jag inte mer ;) &&&&& den är verklighetspaserad. alltså att den är sann! jja! idioter finns det. Så kolla på den för att se hur vissa mår! men ändå så mår man dåligt.. jag grät minst 3 ggr kan jag säga till er.. :s
värre en titanic. Men ja nu ska jag typ göra ngt med gumman förlåt att jag skrev så långt men har verkligen skrivit ut mina känslor nu :D så snart blire säkert sängen! för vi är dö trötta och iaf jag mår illa :s puss nåra oseriösa bilder kmr på oss ;) även när vi va som flummigast! :D

/ . mumlan

iloveu
hanna jag älskar dig :DTUMMEN UPP PÅ MITT LOV! (y)
och juste ja, filmen hon skrek när hon blev misshandlad man kännde lite smärta i sin kropp när man hörde henne skrika! fyfan.


lördag

hej, nu är det äntligen helg! :D
sitter här helt ensam en lördagkväll.:p
haha men mysigt endåå och igår va det så va det mysigt, först stan och sen viskafors. sen träffade vi nåra töntar ? jag vaknade med ont i ryggen usch. hahah sjukt kilit verkligen!
men ja dagarna bara rullar på. :D men jag tycker att torsdagar ska tas bort ifrån veckan för dom är verkligen förskräckliga.. och juste ja, kan ju inte glömma att idag så har jag varit hos min kära farmor, hon är helt fantastisk ska ni veta haha :) tillbaka till torsdagar, dom är helt änkelt tråkiga, och ja dom orkar vi inte med så tummen ner pååå torsdagar (n) hähä, men ja. jag saknar min isabelle. hon är very very fin! (y) det vet ju alla. :D blev ganska långt inlägg.:)
och julia du klarar detta! kom igen kämpa.
ha det bra alla. puss på munnen :*

/. mumlan

míchelle heter jag?

hej! :)
mår prima idag! vet inte varför, är bara glad & mår som jag alltid har gjort innan :D
aja, iaf så har jag slutat tidigt idag, sjukt skönt! så ha varit hemma i en timme snart. det är fan gött, och klockan är 14:54. ? om ni bryr er. men funderar på att sova, eller bara kladdkaka! jag vet inte om jag orkar baka, men vill ändå inte sova för då somnar man inte i kväll så lätt. haha jag bara snackar massa skit, imorgon så är det ju skola igen, kilit kilit och ennu mer kilit. :p fast ska inte klaga! och jag måste nog byta header eller vad det heter snart, för min är ful och tråkiG! :( men har fan ingen tid, men får ta mig i kragen och göra det, hihi men hadet bäst.
puss mumlan


:)<3

jag är bäst på att färga mammas hår :D

hejhej :D
dagen har varit sjukt bra!
stan och sen så ha jag färgat mammas hår. Blev skit bra (a) haha
hon blev nog nöjd ^.' hihi, snart så ska jag till svenljunga!
till emelie, och där ska det bli sjukt mysigt. ;p
berättar mer imorgon om hur det va. eller nåt . :P


xoxo / - mumlan
aaaa

RSS 2.0